یادداشت هایی ضروری در زمینه نمونه بیزینس پلن آماده رایگان

یادداشت هایی ضروری در زمینه نمونه بیزینس پلن آماده رایگان

یادداشت هایی ضروری در زمینه نمونه بیزینس پلن آماده رایگان

Blog Article

قرار است طرح کسبوکار، نمای کلی از آینده کسبوکارتان را نشان دهد. میتوان گفت همه کسبوکارها باید چنین طرحی داشته باشند که اهداف کلیدی آنها را توضیح دهد.

یک بوم ناب شامل نه بخش است که هر بخش از طرح حاوی اطلاعات و معیارهای با ارزشی برای جذب سرمایه گذاران است.

اکنون زمان آن رسیده است تا تمام اطلاعاتی را که در ابتدای این پست ذکر کردیم ، به ترتیب بنویسید.

هر کسب و کاری، هرچقدر کوچک به ساختاری نیاز دارد؛ یعنی ساختاری که نقشهای افراد در آن مشخص باشد. قوانینی هم برای جلوگیری از دوبارهکاری و موازیکاری و تداخلات احتمالی وضع میشود تا همه کارکنان با رعایت آنها بتوانند در آرامش نقش خود را ایفا کنند.

آیا بازار و صنعت شما در طول زمان تغییر خواهد کرد و کسب و کار شما چگونه به این تغییرات واکنش نشان خواهد داد؟

در نوشتن این بخش از بیزینس پلن بهتر است کمی محتاط باشید. پیشنهاد میکنیم تا حد امکان واقعبین باشید و از نوشتن اعداد نجومی خودداری کنید.

آیا کالایی را می فروش ویژهید؟ پس چه کسی آن را تولید می کند ، چه کسی آن را توزیع می کند ، و چه کسی آن را تبلیغ می کند؟ شما باید شرکای اصلی خود را لیست کنید ، که بدون آن تجارت شما نمی تواند وجود داشته باشد.

مجموعه اقداماتی که برای بازاریابی محصولتان انجام میدهید، باید در یک طرح مشخص و منسجم ارائه دهید. تمرکز شما بر چه قسمتی از بازار است؟ چگونه محصولتان را به مشتری معرفی میکنید؟ از چه محتواهایی استفاده میکنید؟ نمونه بیزینس پلن آماده رایگان کمپین شما برای فروش چیست؟ از چه ابزارهایی برای تبلیغات استفاده میکنید؟ بهتر است جواب این سوالات را پیدا کنید.

عناصر زیادی وجود دارند که یک طرح توجیهی خوب را می سازند، از این اشتباهات طرح توجیهی اجتناب کنید تا به ایده کسب و کار شما آن گونه که شایسته است جلوه دهد.

شما برای راهانداختن و اداره کردن کسبوکارتان چیست. به این فکر کنید که حل کردن مشکلات مشتریها چه تاثیری در جامعه میگذارد.

در این قسمت محصولات را با جزئیات بیشتری شرح دهید و برای هرکدام شیوههای رساندن آن به دست مشتریان را توضیح بدهید. همچنین توضیح بدهید که هر محصول برای چه مشتریانی تولید شده است.

شاید شرکت اینطور احساس میکند که اطلاعات زیادی برای ارائه ندارد، چون تازه کارش را شروع کرده است.

طرح توجیهی استارتاپ یک سند مکتوب است که ایده ها و استراتژی های شما را برای راه اندازی، مدیریت و در نهایت خروج از سرمایه گذاری جدید شما مشخص می کند.

در همین مثال شرکت "معماری سبز"، تهیه کردن فهرستی از تمام کسانی که باغ یا فضاهای سبز آزاد دارند، کار خیلی خوبی است.

Report this page